fbpx

Zane Hellas

Zane Hellas е производител на етерично масло от див риган с най-високото съдържание на карвакрол в световен мащаб (над 86%) и продукти базирани на него. Всеки техен продукт е подкрепен с множество изследвания и CoA (сертификат за химичен анализ). Медицинските изследвания за карвакрола и етеричното масло от див риган можете да видите ТУК
Техните ПРОДУКТИ ще намерите в нашият МАГАЗИН.

Разгледайте полетата, където Зане Хелас отглеждат и събират най-качествения див риган. Фермите се намират в северна Гърция, където климатичните условия, съчетани с техния професионален опит правят тяхното етерично масло уникално. Тези култури са без синтетични вещества, като пестициди и торове. От този див и органичен (без ГМО) риган създават чистото етерично масло, което предлагаме в нашият магазин.

 

Маслото от риган е вероятно най-благотворното етерично масло. Мощно антимикробно, антибактериално, антиоксидантно и антисептично етерично масло.

*Съдържанието на видеото е информативно и образователно. Не е предвидено да предостави медицински съвет, да лекува или диагностицира здравословни проблеми.

%d блогъра харесват това: